Μονάδες εξαερισμού και ανάκτησης θερμότητας

Περιγραφή

θέλεις να μην σπαταλάς θέρμανση, αλλά επίσης επιθυμείς και φρέσκο αέρα χωρίς σκόνη και γύρη? Η απλή λύση είναι οι μονάδες ανάκτησης θερμότητας και εξαερισμού KORADΟ . Ταυτόχρονη παροχή και εξάτμιση αέρα από τον χώρο μπρεί να αποτρέψει την πλεονάζουσα υγρασία και τον σχηματισμό μούχλας.Β Αυτό το σύστημα φιλτράρει σχολαστικά την σκόνη και την γύρηs και συνεπώς αποτελεί την ιδανική λύση, ιδιαίτερα για παιδιά, ανθρώπους που πάσχυν από αλλεργίες και όσους αντεμετωπίζουν προβλήματα άσθματος. Αλλά πως να διατηρηθείς ζεστός χωρίς να ανεβαίνει ο λογαριασμός ?

Οι περισσότερες μονάδες εξαερισμού KORADO είναι επίσης ικανές να ανακτούν την θερμότητα χάρις στο σύστημα ανάκτησης θερμότητας και συνεπώς βοηθούν στην μείωση του κόστους θέρμανσης. Ένα επιπλέον όφελος που προσφέρει κάθε μονάδα εξαερισμού είναι η εύκολη τοποθέτηση, η μείωση του εξωτερικού θορύβου και η απλή αντικατάσταση του φίλτρου . Αναζητείς μία κεντρική λύση για όλο το σπίτι? Επιπλέον των τοπικών μονάδων, επίσης κατασκευάζουμε και κεντρικές μονάδες εξαερισμού με ανάκτηση θερμότητας.

Προδιαγραφές

  • Διαρκής παροχή φιλτραρισμένου φρέσκου αέρα στον εσωτερικό χώρο.

  • Οι μονάδες εξαερισμού με ανάκτηση θερμότητας μειώνουν σημαντικά τις θερμικές απώλειες.

  • Κάταλληλες για τον εξαερισμό διαμερισμάτων, γραφείων, καθώς και κατοικιών.

Παράμετροι

Επιλογές φίλτρων

Επιλογές φίλτρων

ισχύες εξόδου αέρα: ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 15 - 60 m3/h ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 30 - 400 m3/h

ισχύες εξόδου αέρα:

ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 15 - 60 m3/h

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 30 - 400 m3/h

Για νέα και υφιστάμενα κτίρια και ανακαινίσεις

Για νέα και υφιστάμενα κτίρια και ανακαινίσεις

Νέο
Νέο!

Ρίξτε μια ματιά στο νέο μας θερμαντικό σώμα RADIK V-POWER κατάλληλο για αντλίες θερμότητας RADIK V-POWER

Με ενδιαφέρει
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies ώστε να εξατομικεύσουμε το περιεχόμενο και τις διαφημίσεις, να παρέχουμε λειτουγίες κοινωνικών δικτύων και να αναλύουμε την κίνηση. Επίσης μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαφημιστές και αναλυτές. Μπορεί να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες μαζί με άλλες πληροφορίες που συλλέγουν για εσάς καθώς χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες τους. Πληροφορίες για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

 
ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΑ