Διακοσμητικά σώματα

Περιγραφή

KORATHERM Τα διακοσμητικά σώματα είναι σχεδιασμένα για όλους αυτούς ποου ψάχνουν έναν αποτελεσματικό συνδυασμό σχεδίασης και απόδοσης. Οι χαμηλοί και στενοί χώροι για την τοποθέτηση θερμαντικών σωμάτων δεν είναι πλέον εμπόδιο. Η σχεδιαστική γκάμα των σωμάτων KORATHERM είναι επίσης κατάλληλη για ατυπικούς χώρους σε ένα σπίτι ή διαμέρισμα. Μπορούν συνεπώς να χρησιμοποιηθούν ως ένα ιδανικό αξεσουάρ σε φουαγιές, χωλ εισόδων, και σε άλλους μοντέρνους εσωτερικούς χώρους. Διατίθενται με κάθετο ή οριζόντιο προφίλs στους τύπους:

• KORATHERM VERTIKAL
• KORATHERM HORIZONTAL
• KORATHERM AQUAPANEL

Όλη η γκάμα προσφέρει υψήλες προδοαγραφές ακόμα και για τους πιο επιλεκτικούς πελάτες. Όχι μόνο καλαίσθητη αλλά επίσης και πρακτική επιλογή αποτελεί η έκδοση KORATHERM REFLEX με καθρέπτη. Στην KORADO, σας προσφέρουμε τον τέλειο σχεδιασμό μαζί με μια πλήρη γκάμα χρωμάτων.

Προδιαγραφές

  • Ευρεία επιλογή σε διαστάσεις, τύπους και τρόπους συνδέσης στο θερμαντικό σύστημα.

  • Το μοντέλο KORATHERM AQUAPANEL είναι διαθέσιμο παραδοσιακά με ζεστό νερό, συνδυαζόμενο επίσης με την ηλεκτρική έκδοση.

  • Κατάλληλα για όλες τις πηγές θέρμανσης σε πεπιεσμένα θερμαντικά συστήματα. Μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων χρωμάτων.

Παράμετροι

Μέγιστη επιτρεπόμενη πίεση λειτουργίας 0,4 MPa

Μέγιστη επιτρεπόμενη πίεση λειτουργίας 0,4 MPa

Κάθετος και οριζόντιος σχεδιασμός

Κάθετος και οριζόντιος σχεδιασμός

Μέγιστη επιτρεπόμενη θερμοκρασία λειτουργίας 110 °C

Μέγιστη επιτρεπόμενη θερμοκρασία λειτουργίας 110 °C

Επίλεξε τύπο
ΛΗΨΗ

Φιλτράρισμα με παραμέτρους

Σχεδίαση

Οδηγός προϊόντος τύπος σχεδίασης

Κάθετα

Οριζόντια

Μέθοδος λειτουργίας

Πως θα δουλέψεις το θερμαντικό σας σώμα; Στην περίπτωση θέρμανσης μέσω ζεστού νερού, το θερμαντικό σώμα είναι συνδεδεμένο στο θερμαντικό σύστημα. Τα ηλεκτρικά σώματα ενισχύονται από ένα θερμαντικό στοιχείο (αντίσταση) και δουλέυουν μόνο με ηλεκτρισμό. Η συνδυασμένη θέρμανση επιτρέπει την σύνδεση του σώματος στο θερμαντικό σύστημα και επιπλέον ενισχύεται από μία αντίσταση η οποία λειτουργεί με ηλεκτρισμό. Έτσι το σώμα μπορεί να λειτουργεί ανεξάρτητα από το θερμαντικό σύστημα και χάρις στην θερμαντική ράβδο μπορείς να θερμανθείς ακόμα και όταν το θερμαντικό σύστημα δεν είναι σε λειτουργία, πχ τους καλοκαιρινούς μήνες.

Μέθοδος σύνδεσης

Μέθοδος σύνδεσης του σώματος στο θερμαντικό σύστημα. Πού βρίσκεται η προσαγωγή και η επιστροφή πάνω στο θερμαντικό σώμα;

Θερμαντικό στοιχείο

Το θερμαντικό στοιχείο με ενσωματωμένο χειριστήριο επιτρέπει τη ρύθμιση της θερμοκρασίας με την χρήση του χειριστηρίου που είναι μέρος του θερμαντικού στοιχείου. Στην περίπτωση της εκδοχής χωρίς ενσωματωμένο χειριστήριο, λειτουργεί σε mode on/off. Αξεσουάρ για έυκολο χειρισμό μπορούν να αγοραστούν.

Επίλεξε το σωστό μοντέλο 12 συμμορφούμενα μοντέλα

Vertikal

Διακοσμητικά σώματα με πλαϊνή σύνδεση, από πάνω προς τα κάτω ή με σύνδεση στο μέσο του κάτω μέρους και θερμαντικά προφίλ στοιχισμένα κάθετα.

Νέο
Νέο!

Ρίξτε μια ματιά στο νέο μας θερμαντικό σώμα RADIK V-POWER κατάλληλο για αντλίες θερμότητας RADIK V-POWER

Με ενδιαφέρει
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies ώστε να εξατομικεύσουμε το περιεχόμενο και τις διαφημίσεις, να παρέχουμε λειτουγίες κοινωνικών δικτύων και να αναλύουμε την κίνηση. Επίσης μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαφημιστές και αναλυτές. Μπορεί να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες μαζί με άλλες πληροφορίες που συλλέγουν για εσάς καθώς χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες τους.

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΑ