Χαλύβδινα θερμαντικά σώματα πάνελ

Περιγραφή

Μπορείτε να επιλέξετε από την γκάμα θερμαντικών σώματων RADIK για νέα κτίρια και ανακαινίσεις. Αυτά είναι τα κλασικά θερμαντικά σώματα πάνελ, τα οποία παράγουμε σε μια ευρεία γκάμα διαστάσεων και χρωμάτων. Τα θερμαντικά σώματα RADIK προσφέρουν την απόδοση που χρειάζεστε, είναι κατάλληλα για χρήση με όλες τις πηγές θέρμανσης, και η εμφάνισή τους μπορεί να τροποποιηθεί, επιλέγοντας μία διακοσμητική πρόσοψη. 

Χάρη στην ευρεία γκάμα των μοντέλων RADIK, θα έχετε πάντα την δυνατότητα να βρείτε ένα θερμαντικό σώμα με την σωστή μέθοδο σύνδεσης στο θερμαντικό σύστημα. 

Προδιαγραφές

  • Ευρεία επιλογή σε διαστάσεις, τύπους και τρόπους συνδέσης στο θερμαντικό σύστημα.

  • Σχεδιασμένα για θέρμανση κατοικιών και διαμερισμάτων, γραφείων, καθώς και μη οικιστικών χώρων.

  • Κατάλληλα για όλες τις πηγές θέρμανσης. Μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων χρωμάτων.

Παράμετροι

Μέγιστη επιτρεπόμενη πίεση λειτουργίας 1 MPa

Μέγιστη επιτρεπόμενη πίεση λειτουργίας 1 MPa

Κάθετος και οριζόντιος σχεδιασμός

Κάθετος και οριζόντιος σχεδιασμός

Μέγιστη επιτρεπόμενη θερμοκρασία λειτουργίας 110 °C

Μέγιστη επιτρεπόμενη θερμοκρασία λειτουργίας 110 °C

Επίλεξε τύπο
ΛΗΨΗ

Φιλτράρισμα με παραμέτρους

Σχεδίαση

Οδηγός προϊόντος τύπος σχεδίασης

Οριζόντια

Κάθετα

Μέθοδος λειτουργίας

Πως θα δουλέψεις το θερμαντικό σας σώμα; Στην περίπτωση θέρμανσης μέσω ζεστού νερού, το θερμαντικό σώμα είναι συνδεδεμένο στο θερμαντικό σύστημα. Τα ηλεκτρικά σώματα ενισχύονται από ένα θερμαντικό στοιχείο (αντίσταση) και δουλέυουν μόνο με ηλεκτρισμό. Η συνδυασμένη θέρμανση επιτρέπει την σύνδεση του σώματος στο θερμαντικό σύστημα και επιπλέον ενισχύεται από μία αντίσταση η οποία λειτουργεί με ηλεκτρισμό. Έτσι το σώμα μπορεί να λειτουργεί ανεξάρτητα από το θερμαντικό σύστημα και χάρις στην θερμαντική ράβδο μπορείς να θερμανθείς ακόμα και όταν το θερμαντικό σύστημα δεν είναι σε λειτουργία, πχ τους καλοκαιρινούς μήνες.

Μέθοδος σύνδεσης

Μέθοδος σύνδεσης του σώματος στο θερμαντικό σύστημα. Πού βρίσκεται η προσαγωγή και η επιστροφή πάνω στο θερμαντικό σώμα;

Επίλεξε το σωστό μοντέλο 37 συμμορφούμενα μοντέλα

Ventil kompakt

Χαλύβδινα θερμαντικά σώματα με βαλβίδα και κάτω σύνδεση σε πεπιεσμένα θεμαντικά συστήματα

Νέο
Νέο!

Ρίξτε μια ματιά στο νέο μας θερμαντικό σώμα RADIK V-POWER κατάλληλο για αντλίες θερμότητας RADIK V-POWER

Με ενδιαφέρει
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies ώστε να εξατομικεύσουμε το περιεχόμενο και τις διαφημίσεις, να παρέχουμε λειτουγίες κοινωνικών δικτύων και να αναλύουμε την κίνηση. Επίσης μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαφημιστές και αναλυτές. Μπορεί να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες μαζί με άλλες πληροφορίες που συλλέγουν για εσάς καθώς χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες τους.

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΑ