5 λόγοι για να επιλέξετε μονάδες εξαερισμού KORADO

Υγιεινός άερας στον χώρο

Χάρη σε ένα συνθετο σύστημα φιλτραρίσματος ο εισερχόμενος αέρας στον χώρο είναι καθαρός από ρύπους, σκόνη και γύρη. Έτσι μεινώνουμε σημαντικά το ρίσκο περιπτώσεων αλλεργίας και παθήσεων των πνευμόνων. Αυτή η λύση είναι ιδανική για μικρά παιδιά, ηλικιωμένους, και ανθρώπους που υποφέρουν από αλλεργίες και άσθμα.

Απομάκρυνση της υγρασίας και βλαβερών ουσιών

Μία μέση οικογένεια τεσσάρων δύναται να παράγει περίπου 12 λίτρα νερού την ημέρα. Η υπερβολική υγρασία προκαλεί την ανάπτυξη και την ταχεία αναπαραγωγή μούχλας και μυκήτων. Συνεπώς είναι απαραίτητο να αερίζεται επαρκώς ο χώρος έτσι ώστε να ελέγχεται η υγρασία. Η εταιρεία KORADO προσφέρει μονάδες εξαερισμού οι οποίες το διασφαλίζουν.

Υψηλό επίπεδο απορρόφησης θορύβου

Ο θόρυβος θεωρείται σήμερα ένας από τους σημαντικότερους στρεσογόνους παράγοντες.Μία μονάδα εξαερισμού υψηλής απορρόφησης θορύβου, είναι σημαντικά καλύτερη λύση από ένα ανοιχτό παράθυρο, ιδιαίτερα την νύχτα οπότε και ο θόρυβος, λόγω της αυξανόμενης έντασης της κίνησης έξω, είναι πολύ ενοχλητικός. Χάρη στις μοναδες εξαερισμού KORADO μπορείται να απαλλαγείται από αυτό μια για πάντα.

Ασφάλεια

Τα ανοιχτά παράθυρα και οι βεράντες πάντα αντιπροσωπευουν έναν κίνδυνο για την ασφάλεια σας. Με τις μονάδες εξαερισμού KORADO, το σπίτι σας είναι επαρκώς προστατευμένο από την είσοδο ανεπιθύνητων ατόμων.


Εξοικονόμηση ενέργειας

Ο εξαερισμός δεν θα πρέπει να συνδέεται με απώλεια θέρμανσης εξαιτίας των ανοιχτών παραθύρων. Οι μονάδες εξαερισμού μειώνουν αυτά τα μη απαραίτητα κόστη στο ελάχιστο. Αυτός ο σύγχρονος τροπος εξαερισμού συμμορφώνεται με τους νέους κανονισμούς στην ενεργειακή επάρκεια των κτιρίων και συνεπώς συμβάλει σημαντικά στην τελική εκτίμιση της ενεργειακής απόδοσης ενός κτιρίου.

Νέο
Νέο!

Ρίξτε μια ματιά στο νέο μας θερμαντικό σώμα RADIK V-POWER κατάλληλο για αντλίες θερμότητας RADIK V-POWER

Με ενδιαφέρει
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies ώστε να εξατομικεύσουμε το περιεχόμενο και τις διαφημίσεις, να παρέχουμε λειτουγίες κοινωνικών δικτύων και να αναλύουμε την κίνηση. Επίσης μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαφημιστές και αναλυτές. Μπορεί να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες μαζί με άλλες πληροφορίες που συλλέγουν για εσάς καθώς χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες τους.

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΑ