Δεδομένα για στήριξη - θερμαντικά σώματα RADIK σε ύψος 200mm

Τοποθέτηση

Τα χαλύβδινα θερμαντικά σώματα πάνελ RADIK σε ύψος 200mm μπορούν να τοποθετηθούν πάνω στον τοίχο καθώς επίσης και το πάτωμα. Τα θερμαντικά σώματα παραδίδονται ως προεπιλογή, με τον απαιτούμενο αριθμό στηριγμάτων „Split brackets Plus" που ειναι σχεδιασμένα για τοποθέτηση στον τοίχο.

Η τοποθέτηση στο πάτωμα μπορεί να πραγματοποιηθεί με τα ειδικά στηρίγματα δαπέδου Z-U400 τα οποία δεν παραδίδονται ως προεπιλογή, και πρέπει να γίνουν παραγγελία ξεχωριστά.

Τα θερμαντικά σώματα σε μήκη έως 1800 mm τοποθετούνται με δύο στηρίγματα, τα θερμαντικά σώματα σε μήκη από 1800 mm και πάνωτοποθετούνται με τρία στηρίγματα.

Τοποθέτηση πάνω στον τοίχο

 

Τύπος 22 33
X1 87÷97 87÷97
X2 137÷147 192÷202

Η τιμή X2 αυξάνεται κατά 2 mm για τα θερμαντικά σώματα τύπου PLAN

 

Το ποθέτηση πάνω στο πάτωμα

 

Παραγγελία Στηριγμάτων

Τύπος Κωδικός Παραγγελίας
Split bracket Plus – σετ 2 τεμ Z-U556
Split bracket Plus – σετ 3 τεμ Z-U557
Στηρίγματα δαπέδου 22, 33 Z-U400
 
Νέο
Νέο!

Ρίξτε μια ματιά στο νέο μας θερμαντικό σώμα RADIK V-POWER κατάλληλο για αντλίες θερμότητας RADIK V-POWER

Με ενδιαφέρει
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies ώστε να εξατομικεύσουμε το περιεχόμενο και τις διαφημίσεις, να παρέχουμε λειτουγίες κοινωνικών δικτύων και να αναλύουμε την κίνηση. Επίσης μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαφημιστές και αναλυτές. Μπορεί να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες μαζί με άλλες πληροφορίες που συλλέγουν για εσάς καθώς χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες τους.

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΑ