Φινίρισμα επιφανείας KORALUX

Η τεχνολόγια που χρησιμοποιείται εγγυάται την επίτευξη τρίων βασικών στόχων:

  • μακροπρόθεσμη αντιδιαβρωτική προστασία και μηχανική αντοχή
  • φινίρισμα υψηλής ποιότητας
  • υγιεινή επιφάνεια

Το φινίρισμα επιφανείας γίνεται σε τρεις βασικές φάσεις:

1. Προετοιμασία της χαλύβδινης επιφάνειας - περιλαβάνει απολίπανση, φωσφάτωση, και ξέβγαλμα σε τρία στάδια.

2. Εφαρμογή του πρώτου στρώματος βαφής με την χρήση της καταφορικής μεθόδου (KTL). Η στρώση βαφής εξαπλώνεται ομοιόμορφα σε όλο το θερμαντικό σώμα. Η βαφή KTL αποκτά τα τελικά της αντιδιαβρωτικά, κολλώδη, και μηχανικά και χημικά χαρακτηριστικά μέσα σε φούρνο ξήρανσης.

3. Εφαρμογή της τελικής στρώσης βαφής - εφαρμόζεται εποξειδική πούδρα πολυεστέρα με την χρήση αυτόματων πιστολιών αέρα σε ένα ηλεκτροστατικό πεδίο ενός θαλάμου αέρα.Αφού έχει ξεραθεί και ψυχθεί, το φινίρισμα του θερμαντικού σώματος έχει ολοκληρωθεί. Το φινίρισμα των θερμαντικών σωμάτων γίνεται με την μέγιστη προσπάθεια για την προστασία του περιβαλλοντος, κατά την διάρκεια της παραγωγής και της χρήσης.

 

Τα θερμαντικά σώματα παραδίδονται με επένδυση λευκής πούδρας (RAL9016) ως στάνταρ, και σε άλλους χρωματισμούς κατά παραγγελία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διαθέσιμα χρώματα παρακαλούμε δείτε το σχετικό χρωματολόγιο RADIK και KORALUX.

Όροι χρήσης χαλύβδινων θερμαντικών σωμάτων

Δυνατότητες και περιορισμοί για την χρήση χαλύβδινων θερμαντικών σωμάτων με φινίρισμα επιφανείας σύμφωνα με τον κανόνα DIN 55 900 (Ρητή παρατήρηση από το κρατικό ινστιτούτο έρευνας Πράγας σχετικά με την προστασία των υλικών).

Νέο
Νέο!

Ρίξτε μια ματιά στο νέο μας θερμαντικό σώμα RADIK V-POWER κατάλληλο για αντλίες θερμότητας RADIK V-POWER

Με ενδιαφέρει
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies ώστε να εξατομικεύσουμε το περιεχόμενο και τις διαφημίσεις, να παρέχουμε λειτουγίες κοινωνικών δικτύων και να αναλύουμε την κίνηση. Επίσης μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαφημιστές και αναλυτές. Μπορεί να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες μαζί με άλλες πληροφορίες που συλλέγουν για εσάς καθώς χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες τους.

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΑ