Φινίρισμα επιφανείας KORATHERM

Η τεχνολογία καταφορικής επίστρωσης που χρησιμοποιείται στα στρώματα βάσης διαφαλίζει μακροχρόνια αντίσταση στην διάβρωση και την μηχανική βλάβη. Το στρώμα βάσης η υψηλής ποιότητας τελική επίστρωση επιφανείας εγγυώνται την υψηλού επιπέδου υγιεινή της επιφάνειας του θερμαντικού σώματος και εφαρμόζεται με το υψηλότερο επιπεδο προσοχής για το περιβάλλον. Αυτή η διαδικασία εκτελείται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κανόνα DIN 55 900 . Η βασική απόχρωση είναι λευκό RAL 9016. Τα θερμαντικά σώματα πάνελ λείας επιφανείας μπορούν να διατεθούν και σε άλλες χρωματικές αποχρώσεις σύμφωνα με το χρωματολόγιο KORATHERM υποκείμενα σε ειδική παραγγελία.

Όροι χρήσης για την χρήση των χαλύβδινων θερμαντικών σωμάτων

Δυνατότητες και περιορισμοί για την χρήση χαλύβδινων θερμαντικών σωμάτων με επίστρωση επιφανείας σύμφωνα με τον κανόνα DIN 55 900. (Ρητή παρατήρηση από το Κρατικό ινστιτούτο Έρευνας για την προστασία των υλικών,της Πράγας).

Νέο
Νέο!

Ρίξτε μια ματιά στο νέο μας θερμαντικό σώμα RADIK V-POWER κατάλληλο για αντλίες θερμότητας RADIK V-POWER

Με ενδιαφέρει
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies ώστε να εξατομικεύσουμε το περιεχόμενο και τις διαφημίσεις, να παρέχουμε λειτουγίες κοινωνικών δικτύων και να αναλύουμε την κίνηση. Επίσης μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαφημιστές και αναλυτές. Μπορεί να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες μαζί με άλλες πληροφορίες που συλλέγουν για εσάς καθώς χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες τους. Πληροφορίες για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

 
ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΑ