Χρήση KORΑLUX

Οι πετσετοκρεμάστρες KORALUX προορίζονται κυρίως για την θέρμανση μπάνιων, τουαλετών, κουζινών, καθιστικών, γραφειων, εισόδων και χωλ οικιστικών και δημοσίων κτιρίων. Ο σύγχρονος τους σχεδιασμός, τούς επιτρέπει να ταιριάζουν με τους περισσότερους εσωτερικούς χώρους και η επιλογή χρωμάτων καλύπτει τις απαιτήσεις για σωστούς συνδυασμούς χρωμάτων.

Ο σχεδιασμός τους επιτρέπει την χρήση τόσο σε συστήματα βαρύτητας, όσο και σε πεπιεσμένα συστήματα ζεστού νερού με μέγιστη επιτρεπόμενη θερμοκρασία νερού έως και 110 °C. Τα θερμαντικά σώματα πρέπει να εγκαθίστανται με επαγγελματικό τρόπο σε συστήματα ζεστού νερού και να εκτελούνται επαγγελματικά σύμφωνα με την VDI 2035 σχετικά με την προστασία απέναντι σε ζημιά που μπορεί να προκληθεί από την διάβρωση και το βάρος.

Τα παρακάτω κύρια χαρακτηριστικά νερού πρέπει να τηρούνται:

  • εύρος pH 8.5 - 9.5 (βρίσκει εφαρμογή σε συστήματα που δεν περιέχουν αλουμίνιο)
  • συνολική σκληρότητα νερού (περιεκτικότητα Ca + ιόντων Mg ) έως 1mmol/l
  • αλατότητα εντός εύρους 300 - 500 μS/cm
  • μέγιστη περιεκτικότητα οξυγόνου 0.1 mg/l
Νέο
Νέο!

Ρίξτε μια ματιά στο νέο μας θερμαντικό σώμα RADIK V-POWER κατάλληλο για αντλίες θερμότητας RADIK V-POWER

Με ενδιαφέρει
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies ώστε να εξατομικεύσουμε το περιεχόμενο και τις διαφημίσεις, να παρέχουμε λειτουγίες κοινωνικών δικτύων και να αναλύουμε την κίνηση. Επίσης μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαφημιστές και αναλυτές. Μπορεί να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες μαζί με άλλες πληροφορίες που συλλέγουν για εσάς καθώς χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες τους. Πληροφορίες για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

 
ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΑ