Χρήση KORATHERM

Τα διακοσμητικά θερμαντικά σώματα KORATHERM είναι σχεδιασμένα για δισωλήνια θερμαντικά συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας. Κλειστά χαλύβδινα προφιλ χρησιμοποιούνται για τα θερμαντικά στοιχεία με μια ορθογώνια διατομή 70 x 11 mm, τα προφιλ διανομής και συλλογής έχουν μια οβάλ διατομή 50 x 30 mm ή κατά περίπτωση, διατομή σε σχήμα “D” με διαστάσεις 40 x 30 mm. Ορισμένοι τύποι συμπληρώνονται με μαιάνδρους βάθους 45 mm.

Τα διακοσμητικά θερμαντικά σώματα KORATHERM συνδυάζουν τον μοντέρνο σχεδιασμό με έναν αποτελσεσματικό τρόπο παροχής θέρμανσης στον χώρο. Χάρη στον μοντέρνο τους σχεδιασμό η μπροστινή επιφάνεια παράγει μια υψηλού τύπου θερμότητα μέσω ακτινοβολίας, δίνοντας μια αίσθηση θαλπωρής. Τα διακοσμητικά θερμαντικά σώματα αποτελούν μία σύγχρονη λύση και ένα πρακτικό συμπλήρωμα σε χώρους υποδοχής, εισόδους οικιστικών και δημοσίων κτιρίων, τζαμαρίες καταστημάτων, χειμερινούς κήπους, πανοραμικά παράθυρα, διαδρόμους, λόμπι, κλπ

Τα θερμαντικά σώματα πρέπει να εγκαθίστανται από επαγγελματίες εγκαταστάτες σε συστήματα ζεστού νερού σύμφωνα με το VDI 2035 σχετικά με την προστασία κατά της φθοράς που προκαλείται από την διάβρωση. Τα παρακάτω χαρακτηριστικά γνωρίσματα ποιότητας του νερού πρέπει να ακολουθούνται:

  • pH κλίμακα 8.5 - 9.5 (εφαρμογή σε συστήματα που δεν περιέχουν αλουμίνιο)
  • ολική σκλητότητα νερού (περιεκτικότητα σε Ca + Mg ιόντα) έως 1mmol/l
  • περιεκτικότητα σε άλατα 300 - 500 μS/cm
  • περιεκτικότητα οξυγόνου max. 0.1 mg/l.
Νέο
Νέο!

Ρίξτε μια ματιά στο νέο μας θερμαντικό σώμα RADIK V-POWER κατάλληλο για αντλίες θερμότητας RADIK V-POWER

Με ενδιαφέρει
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies ώστε να εξατομικεύσουμε το περιεχόμενο και τις διαφημίσεις, να παρέχουμε λειτουγίες κοινωνικών δικτύων και να αναλύουμε την κίνηση. Επίσης μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαφημιστές και αναλυτές. Μπορεί να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες μαζί με άλλες πληροφορίες που συλλέγουν για εσάς καθώς χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες τους.

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΑ