Χρήση RADIK

Τα χαλύβδινα θερμαντικά σώματα πάνελ είναι σχεδιασμένα για συστήματα κεντρικής θέρμανσης σε κτίρια με μέγιστη πίεση λειτουργίας 10 bar , όπου χρησιμοποιείται νερό ή διαλύματα νερού ως θερμικό μέσο. Η μέγιστη επιτρεπόμενη θερμοκρασία λειτουργίας είναι 110 °C. Τ θερμαντικά σώματα RADIK είναι σχεδιασμένα για μονοσωλήνια η δισωλήνια συστήματα, βεβιασμένης ή βαρυτικής κυκλοφορία. Η εγκατάσταση των θερμαντικών σωμάτων πρέπει να εκτελείται από επαγγελματίες τεχνίτες, σε συστήματα ζεστού νερού, σύμφωνα με VDI 2035 σχετικά με την προστασία απέναντι στην φθορά που προκαλείται από την οξείδωση του χάλυβα. 

Οι παρακάτω κύριες ιδιότητες νερού πρέπει να τηρούνται:

  • εύρος pH 8.5 - 9.5 (αφορά συστήματα που δεν περιέχουν αλουμίνιο)
  • ολική σκληρότητα νερού (Περιεκτικότητα  Ca + ιόντων Mg ) έως 1mmol/l
  • αλατότητα μέσα σε εύρος 300 - 500 μS/cm
  • περιεκτικότητα οξυγόνου μέγιστη 0.1 mg/l

Η χαμηλή περιεκτικότητα του θερμαντικού σώματος σε νερό δίνει τη δυνατότητα στο θερμαντικό σύστημα, για μια ελαστική αντίδραση στην απαιτούμενη θερμοκρασία χώρου και για μια αποδοτική ρύθμιση θερμοκρασίας.

Τα χαλύβδινα θερμαντικά σώματα RADIK, των εκδόσεων PLAN και VERTIKAL, έχουν ειδικό σχεδιασμό που θα ταιριάξει σε κάθε εσωτερικό χώρο, και θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πλέον απαιτητικό πελάτη και αρχιτέκτονα. 

Τα χαλύβδινα θερμαντικά σώματα RADIK, της έκδοσης HYGIENE, είναι σχεδιασμένα για χώρους με υψηλές απαιτήσεις υγιεινής και καθαριότητας. Αυτά τα θερμαντικά σώματα έχουν δοκιμαστεί σε πιστοποιημένο εργαστήριο, και έχουν αποκτήσει πιστοποιητικό υγιεινής για χρήση σε υπηρεσίες μονάδων υγείας και άλλες παρόμοιες υπηρεσίες. 

Νέο
Νέο!

Ρίξτε μια ματιά στο νέο μας θερμαντικό σώμα RADIK V-POWER κατάλληλο για αντλίες θερμότητας RADIK V-POWER

Με ενδιαφέρει
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies ώστε να εξατομικεύσουμε το περιεχόμενο και τις διαφημίσεις, να παρέχουμε λειτουγίες κοινωνικών δικτύων και να αναλύουμε την κίνηση. Επίσης μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαφημιστές και αναλυτές. Μπορεί να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες μαζί με άλλες πληροφορίες που συλλέγουν για εσάς καθώς χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες τους.

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΑ