Η πρακτική μας λύση για θέρμανση επέστρεψε: RADIK COMBI VK

17. 5. 2022

2463_c502096af9155b72fde81e4e1b983706_large.jpg

Αυτή τη χρονιά, έχουμε επαναεισάγει στην γκάμα μας το ειδικό θερμαντικό σώμα πάνελ RADIK COMBI VK. Είναι ένα θερμαντικό σώμα πάνελ, οριζόντιας διεύθυνσης, με ενσωματωμένη βαλβίδα και βαλβίδα ρύθμισης έτοιμη για εγκατάσταση θερμοστατικής κεφαλής (εξωτερικό σπείρωμα Μ30x1,5). Πρόκειται για μια μοναδική  σχεδιαστική λύση, η οποία επιτρέπει την λειτουργία του θερμαντικού σώματος με δύο τρόπους: μία συνηθισμένη ως μέρος ενός υδραυλικού θερμαντικού συστήματος, και μια συνδυασμένη, το οποίο σημαίνει έναν συνδυασμό υδραυλικού και ηλεκτρικού μοντέλου, χάρη στην ηλεκτρική αντίσταση η οποία είναι εγκατεστημένη μέσα στο θερμαντικό σώμα. 

Τα παρακάτω εξαρτήματα παραδίδονται ως βασικός εξοπλισμός: εξαεριστικό, τάπα, βαλβίδα ρύθμισης με διακόπτη ροής και πλαστικό καπάκι. Αυτό το  θερμαντικό σώμα διατίθεται σε ύψος 600 mm και σε πέντε μήκη: 800, 1000, 1200, 1400 και 1600 mm.

Νέο
Νέο!

Ρίξτε μια ματιά στο νέο μας θερμαντικό σώμα RADIK V-POWER κατάλληλο για αντλίες θερμότητας RADIK V-POWER

Με ενδιαφέρει
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies ώστε να εξατομικεύσουμε το περιεχόμενο και τις διαφημίσεις, να παρέχουμε λειτουγίες κοινωνικών δικτύων και να αναλύουμε την κίνηση. Επίσης μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαφημιστές και αναλυτές. Μπορεί να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες μαζί με άλλες πληροφορίες που συλλέγουν για εσάς καθώς χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες τους. Πληροφορίες για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

 
ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΑ