Παιδικό δωμάτιο

Ακόμη και το παιδικό δωμάτιο αξίζει να ταιριάζει με τη θέρμανση με το εσωτερικό. Πάρτε έμπνευση στη γκαλερί μας για το πώς να το κάνετε

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παραδοσιακά θερμαντικά σώματα πάνελ RADIK, τα οποία μπορούν να είναι βαμμένα σε ένα διακριτικό λευκό χρώμα ή μπορείτε να ευχαριστήσετε τα παιδιά σας με μία χρωματιστή πρόσοψη σε έκδοση PLAN ή LINE. Μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα της αρεσκείας σας από περισσότερες από 200 επιλογές και ακόμα να έχετε μια επιπλέον πρόσοψη για αντικατάσταση. Έχουμε επίσης λύσεις λύσεις για εσωτερικούς χώρους με φαρδιά παράθυρα - οι θερμοπομποί δαπέδου KORALINE θα ζεστάνουν τον χώροκαι δεν απαιτούν πολύ χώρο. Επίσης είναι σημαντικό να διασφαλίσετε τον εξαερισμό στο παιδικό δωμάτιο. Αυτό θα διασφαλιστεί με τις μονάδες εξαερισμού KORASMART οι οποίες θα προστατεύσουν τον αέρα στο παιδικό δωμάτιο από την γύρη και άλλα αλλεργιογόνα.

Νέο
Νέο!

Ρίξτε μια ματιά στο νέο μας θερμαντικό σώμα RADIK V-POWER κατάλληλο για αντλίες θερμότητας RADIK V-POWER

Με ενδιαφέρει
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies ώστε να εξατομικεύσουμε το περιεχόμενο και τις διαφημίσεις, να παρέχουμε λειτουγίες κοινωνικών δικτύων και να αναλύουμε την κίνηση. Επίσης μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαφημιστές και αναλυτές. Μπορεί να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες μαζί με άλλες πληροφορίες που συλλέγουν για εσάς καθώς χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες τους.

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΑ