Συσκευασία και Διανομή KORALUX

Οι πετσετοκρεμάστες KORALUX παραδίδονται με πλαστικές προστατευτικές γωνίες, συσκευασμένες σε χαρτόνι και μεμβράνη πολυαιθυλενίου. Για την συναρμολόγηση, προτείνουμε την αφαίρεση της συσκευασίας μόνο στα μέρη όπου είναι απαραίτητο, και να μην αφαιρείται η υπόλοιπη συσκευασία πρωτού ολοκληρωθούν όλες οι οικοδομικές εργασίες.Με αυτόν τρον τρόπο, η επιφάνεια του θερμαντικού σώματος προφυλάσσεται από τη βρομιά και την φθορά.

Συσκευασία - Παλετοποίηση

Μεταφορά και Αποθήκευση

Τα θερμαντικά σώματα αποθηκεύονται σε παλέτες σύμφωνα με τις εσωτερικές οδηγίες του κατασκευαστή. Η τοποθέτηση των παλετών σε στρώσεις είναι δυνατή μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες.

Οι παλέτες με τα θερμαντικά σώματα θα πρέπει να μεταφέρονται μόνο με καλυμμένα μεταφορικά μέσα, και να αποθηκεύονται σε ένα στεγνό και προστατευμένο μέρος.

Νέο
Νέο!

Ρίξτε μια ματιά στο νέο μας θερμαντικό σώμα RADIK V-POWER κατάλληλο για αντλίες θερμότητας RADIK V-POWER

Με ενδιαφέρει
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies ώστε να εξατομικεύσουμε το περιεχόμενο και τις διαφημίσεις, να παρέχουμε λειτουγίες κοινωνικών δικτύων και να αναλύουμε την κίνηση. Επίσης μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαφημιστές και αναλυτές. Μπορεί να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες μαζί με άλλες πληροφορίες που συλλέγουν για εσάς καθώς χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες τους.

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΑ