Συσκευασία και διανομή KORATHERM

Συσκευασία

Τα διακοσμητικά θερμαντικά σώματα παρέχονται σε ομοιόμορφη συσκευασία, η οποία αποτελείται από χαρτόνι πολλαπλών στρώσεων, πορστατευτικές πλαστικές γωνίες και τυπωμένη διάφανη μεμβράνη. Η συσκευασία μπορεί να μείνει πάνω στο σώμα κατά την τοποθέτησή του προστατέυοντας το, ενόσω διαρκούν οι εργασίες στο κτίριο.

Μεταφορά και αποθήκευση

Τα θερμαντικά σώματα στιβάζονται σε παλέτες σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Η τοποθέτηση των σωμάτων σε στρώσεις είναι δυνατή μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες.

Οι παλέτες με τα θερμαντικά σώματα θα πρέπει να μεταφέρονται μόνο με καλυμμένα μεταφορικά μέσα και πρέπει να αποθηκεύονται σε στεγνά και προστατευμένα μέρη. Η φύλαξή τους σε ακάλυπτους χώρους δεν είναι επιτρεπτή.

Νέο
Νέο!

Ρίξτε μια ματιά στο νέο μας θερμαντικό σώμα RADIK V-POWER κατάλληλο για αντλίες θερμότητας RADIK V-POWER

Με ενδιαφέρει
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies ώστε να εξατομικεύσουμε το περιεχόμενο και τις διαφημίσεις, να παρέχουμε λειτουγίες κοινωνικών δικτύων και να αναλύουμε την κίνηση. Επίσης μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαφημιστές και αναλυτές. Μπορεί να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες μαζί με άλλες πληροφορίες που συλλέγουν για εσάς καθώς χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες τους.

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΑ