Συσκευασία και διανομή RADIK

Συσκευασία

Όλα τα χαλύβδινα θερμαντικά σώματα παραδίδονται σε ομοιόμορφη συσκευασία, η οποία αποτελείται από:

  • αυλακωτό χαρτόνι
  • πλαστικά ενισχυτικά καλύμματα για γωνίες
  • συρρικνούμενο φύλλο πολυαιθυλενίου
  • λωρίδα ταινίας
  • πρόσθετο φυλλάδιο πληροφοριών

Η συσκευασία προφυλάσσει το θερμαντικό σώμα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, της μετακίνησης, της συναρμολόγησης καθώς και μετά την συναρμολόγηση. Δεν πρέπει να αφαιρείται πριν την εγκατάσταση, και πρωτού ολοκληρωθούν οι άλλες εργασίες.

Μεταφορά και αποθήκευση

Τα θερμαντικά σώματα αποθηκεύονται σε παλλέτες σύμφωνα με τις εσωτερικές οδηγίες του κατασκευαστή. Οι παλλέτες με τα θερμαντικά σώματα πρέπει να μεταφέρονται μόνο με καλυμμένα μέσα μεταφοράς. Τα θερμαντικά σώματα τα οποία μεταφέρονται με μη επαγγελματικό και εσφαλμένο τρόπο μπορούν να παραμορφωθούν ή να υποστούν ζημιά. Είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη η μεταφορά θερμαντικών σωμάτων μεγάλου μήκους σε μικροτέρες παλλέτες ή πάνω σε σώματα διαφορετικού μήκους. 

Τα θερμαντικά σώματα πρέπει να φυλάσσονται σε μέρη προστατευμένα από τις συνέπειες του καιρού. Δεν θα πρέπει να αποθηκέυονται σε εξωτερικούς, ακάλυπτους χώρους. Αν αποθηκεύονται σε επίπεδο έδαφος, το πολύ δύο παλλέτες ιδίου μεγέθους μπορούν να τοποθετηθούν η μία πάνω στην άλλη. Παλλέτες με θερμαντικά σώματα τύπου 10 και 11 και όλοι οι τύποι της έκδοσης PLAN θα πρέπει να στοιβάζονται μόνο σε μία στρώση.

Νέο
Νέο!

Ρίξτε μια ματιά στο νέο μας θερμαντικό σώμα RADIK V-POWER κατάλληλο για αντλίες θερμότητας RADIK V-POWER

Με ενδιαφέρει
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies ώστε να εξατομικεύσουμε το περιεχόμενο και τις διαφημίσεις, να παρέχουμε λειτουγίες κοινωνικών δικτύων και να αναλύουμε την κίνηση. Επίσης μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαφημιστές και αναλυτές. Μπορεί να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες μαζί με άλλες πληροφορίες που συλλέγουν για εσάς καθώς χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες τους.

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΑ