Βασικές τεχνικές πληροφορίες - Αξεσουάρ

Τεχνικές πληροφορίες VS1 plug με διακόπτη Z-SKV-0008-10 (λευκό), Z-SKV-0008-57 (γκρι), Z-SKV-0008-39 (μαύρο)
Διακόπτης Ναι
Ένδειξη λειτουργίας Ναι
Μετρημένη ηλεκτρική τάση 230 V/50 Hz
Προστασία IP 40
Θέση λειτουργίας Σε συμμόρφωση με τον Γενικό Κανονισμό Ασφαλείας
 

Προειδοποίηση για την ασφάλειά σας:

  • Η εγκατάσταση και η αντικατάσταση της ηλεκτρικής αντίστασης, η αντικατάσταση του ηλεκτρικού καλωδίου, και η τοποθέτση όλως των ηλεκτρικών αξεσουάρ πρέπει να εκτελείτε μόνο από κάποιο άτομο με την απαιτούμενη και επικυρωμένη επαγγελματική πιστοποίηση.
  • Οι συνιστώμενες (μέγιστες) θερμικές αποδόσεις των ηλεκτρικών αντιστάσεων που αναφέρονται στο τεχνικό φυλλάδιο κάθε πετσετοκρεμάστρας δεν θα πρέπει να ξεπρνιούνται.
  • Αν χρησιμοποιειται η ίδια πρίζα και για την σύνδεση του θερμαντικού σώματος στο θερμαντικό σύστημα και για την εγκατάσταση της ηλεκτρικής αντίστασης είναι απαραίτητο να γίνει παραγγελία ενός" διακλαδωτή- Τ" (κωδικός προϊόντος Z-SKV-0001).
  • Η επιτρεπόμενη θέση λειτουργίας είναι μόνο κάθετη με το καλώδιο ρεύματος από κάτω, αυτό σημαίνει ότι η ηλεκτρική αντίσταση μπορεί να τοποθετηθεί στο θερμαντικό σώμα μόνο από το κάτω μέρος.
  • Παρακαλώ μελετήστε προσεκτικά τις συνημμένες "Οδηγίες λειτουργίας" όπου όλες οι αρχές και συνθήκες ασφαλούς λειτουργίας του θερμαντικού σώματος συνδυασμένης λειτουργίας εξηγούνται και επισημαίνονται καθαρά και ευαποδεικτα.
Νέο
Νέο!

Ρίξτε μια ματιά στο νέο μας θερμαντικό σώμα RADIK V-POWER κατάλληλο για αντλίες θερμότητας RADIK V-POWER

Με ενδιαφέρει
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies ώστε να εξατομικεύσουμε το περιεχόμενο και τις διαφημίσεις, να παρέχουμε λειτουγίες κοινωνικών δικτύων και να αναλύουμε την κίνηση. Επίσης μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαφημιστές και αναλυτές. Μπορεί να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες μαζί με άλλες πληροφορίες που συλλέγουν για εσάς καθώς χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες τους.

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΑ