Βασικός εξοπλισμός RADIK

Βασικός Εξοπλισμός

Όλα τα χαλύβδινα θερμαντικά σώματα RADIK εκτός του μοντέλου RADIK VKU και όλα τα θερμαντικά σώματα ύψους 200 mm διαθέτουν δύο πάνω και δύο κάτω κρεμαστράκια κολλημένα στο πίσω μέρος.Τα θερμαντικά σώματα με μήκος 1800 mm και μακρύτερα διαθέτουν έξι κολλημένα κρεμαστράκια.

Όλα τα θερμαντικά σώματα είναι εξοπλισμένα με εξαεριστικό και έναν ανάλογο αριθμό από τάπες. Όλες οι συνδέσεις των χαλύβδινων σωμάτων RADIK έχουν την ίδια διάμετρο με εσωτερικό σπείρωμα G 1/2.

Εκτός των τύπων 10 και των μοντέλων RADIK HYGIENE, RADIK HYGIENE VK, RADIK CLEAN, RADIK CLEAN VK, όλα τα άλλα νοντέλα παραδίδονται με πλαϊνά πάνελ και τοποθετημένα πάνω σχαράκια.

Τα θερμαντικά σώματα με ύψος 200 mm παραδίδονται με τον απαραίτητο αριθμό στηριγμάτων “Split Brackets Plus“ που είναι σχεδιασμένα για επίτοιχη τοποθέτηση. Τα στηρίγματα δαπέδου Z-U400 μπορούν να παραδωθούν κατόπιν παραγγελίας.

Βαλβίδες για τα μοντέλα VK

Κατά την κατασκευή του θερμαντικού σώματος τοποθετείται στο εσωτερικό κύκλωμα του σώματος μία βαλβίδα 8-επιπέδων. Χαρακτηρίζεται από τα παρακάτω στοιχεία:

  • αξία συντελεστή kv - παράδειγμα υπολογισμού για δισωλήνιο και μονοσωλήνιο θερμαντικό συστήμα
  • η βαλβίδα είναι εργοστασιακά τοποθετημένη στο θερμαντικό σώμα
  • η βαλβίδα επιτρέπει μία συνεχή ρύθμιση από το επίπεδο 1 στο επιπέδο 8 εργοστασιακά ρυθμισμένη στο επίπεδο 8
  • η ρύθμιση σε άλλο επίπεδο θα γίνει από τον υδραυλικό / εγκαταστάτη
  • η ρύθμιση σε άλλο επίπεδο μπορεί να γίνει με την χρήση ειδικού κλειδιού με κλίμακα

Υπολογισμός προκαθορισμένου επιπέδου της βαλβίδας

Δισωλήνιο Σύστημα

Κατά την τοποθέτηση χαλύβδινων θερμαντικών σωμάτων VENTIL KOMPAKT, είναι απαραίτητη η ρύθμιση της βαλβίδας σε τέτοια θέση, έτσι ώστε το θερμαντικό σώμα να αποδίδει όπως έχει υπολογιστεί. Είναι ευθύνη του εγκαταστάτη να διασφαλίσει ότι αυτό έχει γίνει.

 

 

Νέο
Νέο!

Ρίξτε μια ματιά στο νέο μας θερμαντικό σώμα RADIK V-POWER κατάλληλο για αντλίες θερμότητας RADIK V-POWER

Με ενδιαφέρει
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies ώστε να εξατομικεύσουμε το περιεχόμενο και τις διαφημίσεις, να παρέχουμε λειτουγίες κοινωνικών δικτύων και να αναλύουμε την κίνηση. Επίσης μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαφημιστές και αναλυτές. Μπορεί να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες μαζί με άλλες πληροφορίες που συλλέγουν για εσάς καθώς χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες τους.

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΑ